+420 605 885 842

Úklid kanceláří

Cenovou nabídku na úklid kanceláře vám vypracujeme zdarma.


Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Housekeeping s.r.o. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Housekeeping s.r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


5 důvodů proč my

Pravidelný úklid již od 1 650 Kč měsíčně! Nechte si vypracovat cenovou nabídku ZDARMA!. Chci nabídku

Kde působíme

Působíme v celé Praze, Kladně a okolí.

RSSRSS

Novinky

Proč máme rádi svoji práci? Díky vám!

27. říjen 2017
Milá slova našich zákazníků a kladné reference jsou pro nás tím nejlepším důkazem, že práci odvádíme správně.

Podzim samé bláto? To chce pečlivě uklidit!

25. září 2017
Zejména na podzim je třeba myslet na odborné čištění podah, díky kterému se budou pořád blyštit čistotou. Zkuste to u nás!

Archiv novinek


Kontaktujte nás

Housekeeping s.r.o.
Naskové 3
150 00 Praha 5

+420 605 885 842, +420 604 315 128

© 2017, Housekeeping s.r.o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Výměna odkazů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na Profesionální CMS | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑