+420 605 885 842

Úklid kanceláří

Cenovou nabídku na úklid kanceláře vám vypracujeme zdarma.


Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Housekeeping s.r.o. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Housekeeping s.r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


5 důvodů proč my

Pravidelný úklid již od 1 650 Kč měsíčně! Nechte si vypracovat cenovou nabídku ZDARMA!. Chci nabídku

Kde působíme

Působíme v celé Praze, Kladně a okolí.

RSSRSS

Novinky

Je léto, ideální čas na čištění podlah. Zařídíme vám ho!

31. červenec 2017
V létě je skvělý čas na hloubkové čistění podlah v kancelářích, administrativních budovách i školách. V Praze a okolí a v Kladně vám podlahy rádi vyčistíme!

Uklízíme školy, školky i koleje. Využijte nejlepší čas pro objednání

20. červen 2017
Zařiďte včas úklid škol, školek nebo vysokoškolských kolejí. Právě nyní je na to nejlepší čas. A s úklidem od House-keeping se nemusíte vůbec o nic starat.

Archiv novinek


Kontaktujte nás

Housekeeping s.r.o.
Naskové 3
150 00 Praha 5

+420 605 885 842, +420 604 315 128

© 2017, Housekeeping s.r.o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Výměna odkazů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na Profesionální CMS | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑